Scoutstart!

21.08.2023 kl. 15:52
Snart drar scouthösten igång. Den 4.9 har vi Scoutstart, nya scouter är välkomna!

Scoutpatruller

Nu börjar ett nytt år med scouterna! Hänger du med? Vi har glädjen att berätta att en ny patrull för barn i åldrarna 7-8 år startar! Flera andra patruller har också möjlighet att ta in några nya scouter i höst. Om du vet någon som skulle vilja komma med, maila oss på adressen vorastigfinn@gmail.com och berätta. Om du är osäker, läs gärna mer om den här härliga hobbyn på adressen https://www.scout.fi/!

Vi välkomnar även nya vuxna resurspersoner. Har du möjlighet att komma med och stöda våra ansvariga patrulledare ibland är vi oerhört tacksamma. Ingen som helst scouterfarenhet behövs för det. Du bidrar med det du är bra på, när det passar dig. Vi ser framemot höstens äventyr tillsammans!

Familjescouting

"Oj, vad spännande, titta här!" Trivs du och dina barn ute i naturen? Skulle du vilja träffa likasinnade, eller få inspiration till att vara ute mer tillsammans med dina barn? Välkommen med i vår familjescoutverksamhet, för barn under skolålder tillsammans med sin/sina föräldrar eller annan trygg vuxen. Vi träffas en gång i månaden för att leka, uppleva och lära oss lite nytt.

Anmäl intresse till vorastigfinn@gmail.com. Meddela barnet/barnens ålder och berätta gärna lite kort om er och era förväntningar. 

Scoutstart vid Vörå Frikyrka måndag 4.9 kl 18-19. (Nya scouter bör ta kontakt per e-post för att få bekräftat om man ryms med i aktuell patrull)