JOTA-JOTI 2021

08.10.2021 kl. 21:24
JAA! Det blir JOTI-förläggning 2021!

Under årets internationella Jamboree On The Air / Internet JOTA-JOTI 2021 den 16-17.10 blir det förläggning för avdelningens spejarscouter och äldre. Förläggning betyder att vi undantagsvis sover inomhus :)  Från lördag eftermiddag till söndag eftermiddag chattar vi med scouter från andra delar av världen, spelar sällskapsspel, chillar, äter smaskigt och sover lite.

NYHET! I år får vi också bekanta oss med JOTA, att med hjälp av radiosändare ha kontakt med andra radioamatörscouter i världens olika hörn! Också där hemma kan ni live följa med vilka länder vi får kontakt med via den här länken: https://tyqsl.eu/u/oh6og

Du kan komma också fastän du inte har egen dator som du kan ta med, vi samsas och jobbar tillsammans! Kom med och ha kul!

Anmäl dig här: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=45571

Ta med dig scouthalsduk, scoutskjorta (om du har), egen laptop/dator om möjligt, sköna kläder, inneskor/stickasockor, sovsäck, madrass eller liggunderlag, tandborste, snacks om du vill och annat du tror du behöver. Ta gärna med ett sällskapsspel om du vill. Ingen energidricka. 

Avgift:10€ (faktureras i samband med medlemsavgiften under vårterminen)

Länk till evenemangets websida: https://www.jotajoti.info/