Ny patrull startar för årskurs 2

17.08.2023 kl. 14:58
Det är nu dags att anmäla årets andraklassister till scout!

Scouting för årskurs 2

Scoutrörelsen är den största barn- och ungdomsorganisationen i Finland. Scouting är friluftsliv och äventyr, vänner och gemenskap och att lära sig genom att göra själv - under trygga förhållanden!

I Sundom har scoutingen lockat många! Stigfinnarna Sundom har drygt 130 medlemmar och verkar som en del av Sundom Missionskyrkas barn- och ungdomsarbete. Scouterna samlas varje onsdag i skogen, på olika platser i byn eller i Missionskyrkan, som är vår kårlokal.

Följ gärna kåren på Facebook eller Instagram (@stigfinnarnasundom) för att se vad vi sysslar med! Läs mer om scouting på scout.fi och om kåren på stigfinnarna.fi/sundom.

Vi startar nu en ny patrull för barn som går på årskurs 2 i Sundom skola! (OBS! Vi tar i första hand emot barn från Sundom, men om det finns lediga platser kan vi även ta emot barn från andra orter.)

Ledare för patrullen är Maria Norrgård, David Grönlund och Tim Dunseath. Vi tar också gärna emot fler medhjälpare till patrullen, så fundera och meddela ifall du har möjlighet att komma med!

Vi samlas på onsdagar kl. 18.00-19.30 med start 6.9.

Som scout betalar man en medlemsavgift på ungefär 70 euro/läsår, då ingår scoutförsäkring och visst material.

Observera att vi har ett begränsat antal platser och de fylls i anmälningsordning. Anmälan sker bara och endast genom att maila till sundomscout(a)gmail.com. Anmälningsstart är onsdag 23.8 kl. 18.00. Tidigare anmälningar beaktas ej! Vi svarar alla inom några dagar med information om huruvida man fått plats eller köplats.

Har du frågor kan du kontakta kårchefen Harriet Sten 050-593 2074.

Var redo!